For Sale

Spanje is erg populair bij zowel de Britse en Ierse toeristen.

Stroomden naar de zon kuste costas te ontsnappen aan het koude weer en de grijze luchten van hun noordelijke klimaat.

Enkele van 's werelds top vakantie locaties zijn in Spanje.

Places like Benidorm, Costa Brava, Costa del Sol, Gran Canaria and Tenerife.

Visitors can also enjoy the delights of the Balearic islands of Ibiza and Minorca.

 

Spanje is dichtbij en betaalbaar

Het overgrote aantal late hotelaanbiedingen, low-cost vluchten en goedkope appartementen bieden om Spanje een betaalbare korte pauze bestemming, binnen de budgetten van de meerderheid van de mensen.

Inderdaad, want het is slechts ongeveer twee uur verwijderd van de meeste Britse luchthavens, duizenden mensen eruit springt voor de korte week-end pauzes in de zon.

Het is niet alleen vasteland van Spanje, dat is populair!

De Balearen in de Middellandse Zee, met name de belangrijkste eilanden van Mallorca / Mallorca, Menorca en Ibiza zijn onderneming favorieten met de Britten voor decennia. De liefde-verhouding met de Balearen begon voor velen in de jaren 1950 en is gegroeid en gegroeid sinds die tijd.

Een beetje later, in de jaren 1960, het prachtige Canarische Eilanden, gelegen in de Atlantische Oceaan, voor de kust van Marokko, ook begon te groeien in populariteit. Nu de eilanden Tenerife, Gran-Canaria, Lanzarote en Fuerteventura, met hun warme het hele jaar door zon, een prachtig ontsnappen aan de strenge winter voor veel Britse paren, gevoed met slechte noordelijke weersomstandigheden.

Op het hoogtepunt van de zomer, de zachte Atlantische briesje rond de Canarische eilanden bieden een welkome afkoeling kracht voor degenen die dat niet doen als het te warm! De Canarische Eilanden echt genieten van een van de beste het hele jaar door klimaten in de wereld! Zij zijn immers gezegend!

Voor die zoeken naar een meer historisch authentiek Spanje, die gevonden kunnen worden in overvloed zijn.

De prachtige architectuur en oude gebouwen van Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Granada, Palma, Cadiz etc. zijn een bron van grote trots aan de Spanish people.

Fantastisch versierde kathedralen en kerken in overvloed in heel Spanje, van een wereld verwijderd van de meer moderne Costas.

Little pittoreske bergdorpjes, verborgen enkele smalle weg, vaak lijken relikwieën uit een vervlogen tijdperk.

Overal in Spanje, kleurrijke feesten zijn een regelmatig optreden in deze zeer religieus land. De praal en uitbundigheid van deze feesten is een gezicht te aanschouwen!

Er is zoveel te ontdekken en te genieten in dit fascinerende land van contrasten! Viva Espana!

 

See also:

Flights to Barcelona

Holidays in Barcelona

Hotels in Barcelona

Hotels in Costa Daurada

Hotels in Costa del Sol

Hotels in Fuertventura

Hotels in Gran Canaria

Hotels in Ibiza

Hotels in Mallorca

Hotels on Menorca

Hotels in Tenerife

For something different:

Hotels in Spain by Venere